ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА


Тореадорите од Битола имаат нова песна, поточно прв дел од една песна.

Се работи за песната насловена "Во Мора Ноќна"  а во неа засега ќе го слушните само Игор З.Л.О. еден од двата членови на Тореадорс.

Доколку ве бендиса првиот дел ќе треба да почекате уште некое време за вториот дел од вториот член Кико. Преслушајте на линкот подолу.