TRAP DA FUCK UP

TRAP DA FUCK UP


17.06.2017 во базен Ирина Скопје ке се одржи TRAP DA FUCK UP, со почеток во 21:00h до 01:00h. Влезниците ке бидат по цена од 300 денари и ке бидат достапни на самата врата на забавата.

Журката е само за 18+, со гостувања од Dj Che, Dj Irie Scratch, Don playaa, и Кацар.