TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР

TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР


Овој викенд 8ми април (сабота) во Скопје ќе се одржи уште една нова Trap Da Fuck Up журка.

По четири месеци од последниот настан на оваа организација, екипата повторно се враќа со нова журка во Скопје која што ќе се одржи на плоштадот Square 21 во Центар, на улица Македонија во близина на бикот (поранешно кино Вардар)

Организацијата најавува дека препознатливaта комбинација на трап и EDM ќе биде надополнета со kickass visuals на 100м2 LED екран. Овој пат ќе гостуваат Фake Casual од озлогласената трап организација Vatra од Белград и скопските EDM браќа DuoZ.

Целосниот состав на вечерашната програма е следниот: Фake Casual, Irie Scratch, Druggy и  DuoZ

Цената за влез на овој настан е 300 денари и карти за истиот има само на влезот (18+). Влезот е од задната страна на улицата од кај паркингот на Собранието. А капацитетот на локацијата е ограничен на 500 луѓе.

Почеток на настанот е во  23:50. Не пропуштајте !

https://www.facebook.com/events/1118417288268365/