ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)


Бонтон на Рап Тон е компилација составена од повеќе македонски рап артисти и продуценти во продукција на Перспектива Рекордс.

Веќе неколку недели наназад се објавува по една трака од вкупно 16те траки, на официјалниот youtube канал, па сега ви ги презентираме и трите најнови кој што беа презентирани од ова це-де.

Траките се следниве:

1. Конфликт (Струмица). Битот е на Smoke House, мастерингот на Владо 'Yo.

2. СКЦ (Скопје). Битот, миксот и мастерингот се на Ангело СКЦ.
3. Хајпер 187/61 (Скопје). Бит, микс и мастеринг - Дио.