VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!

VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!


Од четврток (14.01.2016), повторно продолжуваат четвртоците насловени "VibeRoom Thurdsdays" со Тони Зен во ноќниот клуб во Скопје - Станица 26

Свој DJ сет покрај Тони ќе има и DJ Чваре, а како што дознаваме од нивните сетови ќе можеме да слушнеме звуци на hip hop & rnb, soul, funk i jezz . Влезот е 100 денари, а почетокот е после 00 часот.