ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА

ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА


Доколку мислевте дека во Радовиш нема рап, се лажете. Доказ за тоа дека рапот во Радовиш сеуште живее е групата Тврда Основа (Лојал и Детал), кои минатиот месец пуштија во етер трака насловена "Доминација" пропратена со видео запис.

Аудио продукцијата ја има изработено М-Продукција од Радовиш , додека видеото го има изработено Давид Ристов. Како е се тоа вклопено погледнете под содржината.