УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ

УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ


Деновиве со нова трака проследена со видео запис излегоа и момците од Струга (Далтон,Смајли и Ноки) или попознати како Уличен Аспект

Траката на Уличен Аспект и носи наслов "Непознат Свет",а спотот е снимен на неколку локации во Струга од страна на Flash Production, додека вокалите,миксот и мастерингот се во M.W.Production - Охрид. Момците упатуваат благодарност до Драмското Студио "Миладин" и до видео продукцијата која им го има изработено спотот.

Линкот за да го погледнете спотот се наоѓа под содржината.