27 СТИЛОВИ НА РАПУВАЊЕ (ВИДЕО)

27 СТИЛОВИ НА РАПУВАЊЕ (ВИДЕО)


Мac Lethal е американски рапер, продуцент, и  youtuber . На неговата официјална фејзбук страна и youtube канал вчера го сподели своето најново видео кое е доста интересно поради самиот факт што артистот варира со своите способности низ целото видео.

Се работи за неколку минутно видео во кое Mac ги презентира скоро сите познати стилови на рапување кои се развиле  од почетокот на историјата на хип-хопот до ден денес. Едукативно, смешно и интересно видео кое морате да го погледнете.

Уживајте: