6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)

6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)


6127 се хардкор рап состав кој што ни доаѓаат од Гевгелија.

А „Против“ е нивното најново видео кое што го промовираа на нивниот youtube канал пред неколку дена.

Битот на траката е на Фуднамент а видео обработката е на Ѓорѓи Вацев (Rewind Production).

Погледнете го спотот за оваа анти-систем бенгерицa: