A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)

A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)


Ново рап видео од скопските рап артисти кои ни доаѓаат од Чаир - А Loc, Dado и Ummet беше промовирано пред неколку дена на youtube каналот на Дадо. 

Траката е со наслов „UncutRaw“, битот е на Умет, а снимано кај Адријан Кастрати. Видео обработката на ова хард-кор парче е на  OWLmedia и Арбен Исени

Уживајте во спотот кој е сниман на повеќе локации низ Скопје, на линкот под текстот: