АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)

АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист кој ни доаѓа директно од Автокоманда, Алфа, пред два дена го објави својот најнов видео запис на својот youtube канал.

Инструменталот на траката е на Марко (Зад Аголот), кој исто така беше задолжен и за миксот и мастерот. Целосната видео продукција е на самиот артист Алфа.

Чујте ја приказната на овој артист, и уживајте во сликата опишна низ неговите очи, за како е тоа да се биде „Од Другата Стана на Законот“.