Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)

Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист Б.О. пред неколку дена објави свое ново видео.

Се работи за трака со наслов „Тука“, и истата е снимена со лајв видео, каде Б.О. траката ја рецитира во живо во домашна атмосфера.

Погледнете го видеото тука: