БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ

БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ


Пред крајот на 2015та, Бојан од велешката група Авторизација после 2 години пауза, во етер ја пушти траката насловена "Суви Коски" за која е изработена и видео запис. 

На траката гостува Авторот (Темелко Андреевски), а е снимена во Импакт продукција во Велес. За инстументалот , миксот и мастерингот се има погрижено Темелко Андреевски, додека спотот е снимен во Шведска поточно во Гетеборг од страна на Кристијан Калинов.

Во краткиот разговор со артистот дознавме дека паузата се должи заради преселувањето во Шведска и дека моментално е во изработка на домашно студио со намера да продолжи со снимање. Линкот за да го погледнете видео записот се наоѓа под содржината.