БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)

БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)


„Преку Се“ е најпоследно рап видео кога е во прашање Велес градот, а кое припаѓа на рап артистите Бојан и Леон - Авторизација.

Видеото беше промовирано на крајот на 2016та година и е во продукција на Film Garden - Кристијан Калинов.

За аудио продукцијата на траката беа задолжени Леон - инструментал, Темелко Андреев - микс и мастеринг, и Урбански - аранжман. А на траката со своја скреч сесија гостува и ДЈ Попај.

На видео спотот гостуваат и Street Tracers Group Велес (Цоце и Баже).

Доколку сеуште го немате погледнато, проверете на линкот под текстот: