ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)

ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)


Арсение - Цене е млад рап артист кој доаѓа од Струмица

Пред некое време на својот youtube канал го објави своето прво видео за траката со наслов „Гневна Строфа“.

Продукцијата е на Би на Бит, а видео обработката е на ЛАКАС

Погледнете на линкот: