ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)

ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)


Денес по подолго време, старошколската рап формација Чиста Околина направи камбек со нов сингл проследен со видео спот.

На нивниот youtube канал денеска се промовираше најновиот сингл наречен „Си Играме Со Рапот“

Продуценти на траката се Дарко Спасовски - Пацки и Чиста Околина, а траката е снимана во marryPHAT studio - Скопје. Видео продукцијата е на Иван Солунчев и S.B. Студио

На траката се појавуваат V.G.; Ицко; и Самоил. Специјален гостин е и Дј Славе со свој скреч на траката и спотот.

Погледнете го на следниов линк: