ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)

ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист Дио - Dionatic на својот youtube канал вчера го промовираше својот најнов видео запис.

Се работи за нова трака и соработка со српскиот рапер - Лима од Крагујевац.  Траката е со наслов „Глава Горе“.

Аудио продкуцијата е на Дио, додека видео обработката на GMP (Gold Minds Production).

Погледнете го спотот на линкот подолу: