ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)

ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)


ДЈ Димитри од Чаир или за сите нас попознат како Пикисипи од култните С.А.Ф., води своја интернет радио емисија наречена Funk Shui Radio.

Директно од Прага, Чешка каде што престојува и го води ова радио, во BassterdStudio, пред два дена имаше скоро двочасовен лајв стрим сет и скреч сесија т.е. најнова епизода со најразлични хип-хоп и фанк класици, и истото го објави на својата официјална фејзбук страна. 

Па за сите рап глави кои сакаат да го проверат и да уживаат во неговиот избор на миксетите, видеото можете да го погледнете на линкот подолу. Уживајте: