INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)

INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)


Уште едно тазе видео од ново оформеното скопско рап дуо Inklingz (Lux Kmala и Лириковен Пироман).

Новиот сингл им е со име „Не Припаѓам“. Инструменталот е на Јан Кузмановски, додека миксот и мастерингот се на Лука Кантарџиев.

Видео обработката е на Александар Ризински и Никола Велковски.

Оваа трака е и уште една најава за нивното LP што допрва треба да излезе под име - Tesseract

Погледнете го видеото на линкот подолу: