INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)

INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)


Inklingz e новооформемно рап дуо кое доаѓа од Скопје. Се работи за младите рапери Лириковен Пироман и Lux Kmala - член на Рап Позитив.

Ова е прв нивни сингл со кој се претставуваат и за истиот имаат обработено и видео запис.

Траката е со наслов „Тesseract (Sci Fi-fer)“, а истата е продуцирана од Мика СПК. Камерата е на Томислав Живкович.

Момците најавуваат и албум наскоро, кој како што кажуваат и самите. ќе биде со поразличен звук од се што снимале до сега.

Погледнете го видеото на линкот подолу: