ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)

ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)


Уште едно ново видео од членовите на Скопје Crew. Овој пат се работи за Иван Ајнштајн и неговиот најнов видео запис за неговата трака со наслов „Има Место“.

Аудио продукцијата е на Ангело СКЦ, камерата на Виктор Блажевски а видео монтажата на Ајнштајн. Цртежите низ видеото се на Ивана Бошковска.

Погледнете го спотот овде :