КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)


Кацар од Токсиколози оствари уште една соработка со Druggy од Anomalia Nativa и Trap Da Fuck Up колективот, овојпат со заедничко видео.

„Чекајте малце другари“ е нивниата најнова трака, за чија продукција се погрижи целосно Druggy додека пак видео обработката е на Кирил Манчевски и Стефан Дамјаноски.

Погледнете го видеото на линкот овде: