МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)

МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)


Рап артистот Мартин Green од Кавадарци пред некој ден го објави своето најново видео посветено за зелената лековита билка.

„ТХЦ“ е неговата најнова трака за која сними и кратко видео, обработено од Мартин Јанев и Антонио Јанев.

Продукцијата на траката е на DV Sound 2017.

Уживајте во видеото: