MIC D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)

MIC  D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)


Mic D' Vice е македонски рап артист од Скопје кој во повеќето од своите траки рецитира на англиски, а сигурно се сеќавате на неговите постари синглови „Place where i belong“ и „Shine 4 Ever“.

По подолго време тој повторно сними спот кој го промовираше на својот канал пред повеќе од месец дена. Се работи за траката со наслов „Moment Of Silence“.

Целосната продукција е на M.I.C Records. Погледнете го видеото на линкот: