ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)

ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист член на Ќељави Глави и Арена Рекордс - Пупе а.к.а ПКМ пред некој ден објави уште еден видео запис, по соработката со Кемп ОД.

Овој пат Пупе реши својата љубов кон својата ќерка Ивче да ја искаже во песна за која и посвети и видео спот. Траката е со наслов „Песна за Ивче Живче“ и во неа ПКМ раскажува за неговото прво искуство како татко и љубовта спрема својата ќерка.

Аудио обработката е на Човекот Х (Арена Рекордс) а видео обработката е ШоШо (Sky Brothers).

Погледнете го спотот на следниот линк: