ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)

ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)


Премиерно на ДНС.МК ви претставуваме тазе ствар, новиот спот на младите скопкси артисти - Пулс Екипа, кои штотуку го објавија својот прв официјален спот на нивниот youtube канал.

Траката е со наслов „Во Ноќта“, а истата е целосно продуцирана - бит, микс мастеринг од страна на Трим. Бас линијата е на Марио Ристовски. Снимено во Перспектива Рекордс.На траката се појавуваат Трим и ЛУ (Лириковен Уметник).

Спотот е обработен од Атанас Стојановски - режија и видео продукција, Постпродукцијата е на Никола Шешиќ и Атанас Стојановски.

Оваа e уште една најава од неколкуте траки кои претходно ги објавија -  за нивниот најнов микстејп кој треба да биде промовиран наскоро, под името Тестамент.

Погледнете го спотот на линкот под текстот: