РАП ПОЗИТИВ И ЦОБЕ - ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

РАП ПОЗИТИВ И ЦОБЕ - ВЛАДО ЈАНЕВСКИ


Официјалниот видео запис на траката "Владо Јаневски" од Рап Позитив и Цобе е објавен на Vimeo, поради авторски права не е доспатен на Youtube.
Се работи за рап преработка на песна на Владо Јаневски. Продукцијата на песната е на Цобе, а снимено е во Dope Куќата.

Преслушајте: