РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)


Лаз Веѓас и Lux Kmala објавија уште едно видео на нивниот официјален youtube канал пред неколку денови.

Се работи за нова трака со наслов „Ми се Спие“ за кое момците сработиле и доста приспивно видео.

Инструменталот е на Неда, а микс и мастерот на Lux Kmala. Снимано во Под Куќата.

Поглднете го видеото: