РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 1 (КУМАНОВО) КРАЈМ vs. ТРИМ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 1 (КУМАНОВО) КРАЈМ vs. ТРИМ


Во недела се објави на официјалниот канал и страна на Рап Скилз првиот рап бетл од Куманово во кој беа учесници Крајм (Станица 048) и Трим (Пулс Екипа).

Како водител на овој настан имаше улога Небојша Милосављевиќ, а судии на овој меч беа: NBK и Twister (Герила) и Кртот.

Проверете на линкот: