РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА) КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА)  КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС


Епизодата број 2 од настанот во Битола - Бордело Бар. вчера беше објавена на официјалниот youtube канал на Рап Скилз Македонија.

Во оваа битка се соочија Крајм (Станица 048) vs. Лас Веѓас (Рап Позитив)

Судии на оваа битка беа: Ноце, Влади (Ортографија) и Огнен Beatbox. Водител - Иван Ајнштајн.

Погледнете го исходо на видеото т и уживајте во уште едно издание од оваа бетл лига: