РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО) BRKFX vs HYPER

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО)  BRKFX vs HYPER


Вечерва на официјалниот канал и страна на РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА беше објавена уште една битка која се одвиваше во Куманово на 2ри Април .
Во овој бетл учесници беа BRKFX и Hyper, а крајната одлука беше просудена од NBK, Twister (Герила) и Дј Дрази Драгз 

Погледнете ја одлуката на судиите за оваа битка: