РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)

РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)


Интересно рап комбо се појави како специјални гости на сатиричната емисија Фчерашни Новости

ЛД Пистолеро од Легијата и Огнен Битбокс од Битола гостуваа со свое две минутно рап шоу, каде за публиката дадоа едно кратко "рап интервју" и репорт за моменталната општествена ситуација кај нас.

Погледнете го видеото на линкот: