СЕНКАТА 187 - НЕЈЌЕШ ДА СЕ СЕТИШ (ВИДЕО)

СЕНКАТА 187 - НЕЈЌЕШ ДА СЕ СЕТИШ (ВИДЕО)


Тетовскиот рапер Сенката, член на познатата рап екипа 187 работи со полна пареа и деновиве извади нов видео запис на негоавата песна - "Нејќеш да се сетиш". Уште едно добро парче музика за македонската рап публика. За аудио, микс и мастер е одговорен: Даре ДТ / Зад Аголот Продукција (https://www.facebook.com/Daredt), додека видео обработката е на creativeworks.design.