ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)

ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист Шинтер штотуку го објави својот најнов сингл и видео запис за траката со наслов - „Алкохол“.

Оваа трака му е и последна најава за неговиот прв соло албум кој е веќе спремен и го чека денот за промоција.

Траката е продуцирана од страна на Игор Јордановски, миксот и мастерингот се на Скит Скитара, а видео обработката на спотот е на Бојан Стефановски.

Снимено во Ла Фамилија Рекордс.

Уживајте во спотот :