СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)


Членот на скопската рап екипа СКЦ - Скитер во соработка со Нож од Хипхоплетика објави нов видео запис.

По гето бластерот  „Што Има Во Маало" ова е најнов спот за траката со наслов „Фанатик“ , целосно продуцирана од Ангело СКЦ. 

Видео обработката е на Игор, Ајнштајн, Ангело и Даме Маалски.

Погледнете го спотот на овој линк :