СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)

СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)


Уште едно видео вчера беше промовирано од страна на Skopje Crew (СКЦ) екипата на нивниот официјален youtube kanal, поточно најнов видео спот на еден од нивните членови Скитер.

Тој во моментот работи на својот прв соло албум, а оваа најнова песна ќе биде дел од тој албум. Траката е со наслов „Печат“, а аудио продукцијата е на Master Sardu (BSF) & Biophyzix. За видео обработката беа задолжени Ангело, Игор, и Иван Ајнштајн.

Погледнете го видеото на линкот подолу: