СТАНИЦА 048 - Ill

СТАНИЦА 048 - Ill


Пред крајот на 2015та во етер пуштија сингл и момците од Станица 048 која е проследна со видео запис. Момците од Станица 048 ни доаѓаа од централно западниот дел или да бидам поконкретен од Прилеп. Групата им брои 4 членови (Архетип,Крајм, Перо & JoeyDzo). За нивното постоење,што имаат оставено зад нив ќе можете да прочитате во базата на македонски хип хоп артисти

Аудио продукцијата на траката е на Станица 048, додека видеото го има изработено Архетип. Момците со траката го најавуваат ЕП-то кое ќе треба да излезе во текот на 2016та.

Доколку сакате да ја симнете траката во вашиот компјутер тоа ќе можете да го направите ТУКА, а линкот за прегледување на видеото се наоѓа под содржината. Преслушајте и оцените сами.