ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)


Ви го претставуваме новото видео на Тони Зен за песната 95та кое е снимено во Софија за втората сезона на One Shoot епизодите. За музиката и продукцијата околу траката се има погрижено Фундамент.

Проверете го видеото на линкот под содржината.