ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)

ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)


„Арти и Факти“ е најновото видео на членот на Легијата и Грин Аут екипата - Тонио Сан ака РНС.

Се работи за најнов сингл кој е и најава за долгоочекуваниот проект кој беше најавен одамна, а се работи за неговиот најнов соло албум наречен „Ветрови, Лисја и Капка Сон“ кој ќе биде во целосна соработка со ДЈ Гоце (САФ) кој е задолжен за инструменталниот дел на албумот.

Видео обработката за спотот е на Филмофилска Продукција, камера - Alan Smithee, a editing кредитите се на Марина Аврамовиќ, Tонио Сан и Alan Smithee.

Уживајте во спотот: