ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)


Ново рап видео од Струмица беше промовирано во етер деновиве.

Се работи за соработка помеѓу тројца млади струмички рап артисти и тоа Владо 'YO (Конфликт), Томи и Боро Би. Нивната најнова трака за која снимија и видео спот е со наслов „Се од себе“ а продукцијата на истата е на Боро Би

Видео обработката на видеото е на Томи Николов и Љупче Василев.

Уживајте во видеото: