ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)

 ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)


Претходниот викенд Зад Аголци настапија во живо на Канал 103, по втор пат во емисијата Ако Никој Не Свири. Момците изрокаа свеж материјал во етерот, нешто од нивниот нов албум Зад Шпиунката, и некои необјавени материјали, со кои го најавиа нивниот концерт кој треба да се случи на 22.12.2016та во МКЦ!

Пред неколку дена излезе и видео од настапот, па сите кои што пропуштиле да ја слушаат емисијата во живо a саккаат да ја осетат атмосферата од лајв настапот,  може да погледнат на видеото под линкот, и како поминала дружбата во 103ка.