ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)


Зад Аголци вчера го презентираа своето најново видео за траката „Фаул“ (beat by Баже) која се наоѓа на нивниот албум - Зад Шпиунката.

Не верувам дека има некој кој не го знае веќе овој мрсен звук кој го носи овој производ и синглиците од истиот, но добро е да се види освежување какво што ни приготви Бренсис со видео за оваа трака на која Паки ја има главната улога.

Инсертите од видеото се од нивната концертна промоција - „Година на Свињата“ за албумот Зад Шпиунката во МКЦ, декември 2016та.

Уживајте во видеото: