ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)


Тазе видео од кујната на Зад Аголот штотуку беше објавено и промовиранo на нивниот youtube канал.

Се работи за уште една трака од нивниот албум - Зад Шпиунката, а видеото е за песната „Некој Рекол“.

Битот е на Даре ДТ. Видео обработката е на Тоди ДТ (Director&Editor) и Бренсис (Post&FinalTouchUps).

Погледнете го спотот: