ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18


Утре со почеток од 20:00 часот на фрекфенциите на ДНС Радио, Понеделничлки ќе се продолжи со 18то издание од петтата сезона на емисијата за Реална и Мрсна Рапоина - ВОСПИТНА !

Продолжуваме со презентирањето на македонски артисти и квалитетна рап музика, па ништо помалку нема да биде и оваа епизода, каде гостин ќе ни биде Трим (Пулс Екипа) кој како претставник на Перспектива Рекордс ќе ни биде гостин во куќата, и заедно со него ќе позборуваме и изпрезентираме премиерно ствари од компилацијата наречена БонТон на Рап Тон на кое се наоѓаат многу различни рап артисти од цела Македонија и кое набрзо ќе ја доживее својата промоција во Скопје.

Околу тоа и се друго поврзано со проектов, како и останатите проекти зад кои стои Перспектива Рекордс ќе позбориме со Трим низ целата емисија, ќе слушнеме дел од музиката на Перспектива Рекордс и ќе поделиме награди за нашите најверни слушатели.

Запамтете имаме нов скајп па затоа аднете не за да може да ни се јавите директно во емисија и да си добиете награда -----> Vospitna (DNS Radio)

И исто така доколку сте заборавиле, сеуште ги презентираме траките од Македонскиот дел на рубриката Радиоактивни, па доколку имате нова трака испратете ни ја на меилот: radio@dns.mk или пак на алтернативниот меил: vospitna@gmail.com.

СЕ СЛУШАМЕ ВО ПОНЕДЕЛНИК 27.02.2017

ПОЧЕТОК 20:00 ЧАСОТ НА -----> http://dns.mk/radio