ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 20 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 20 !


Утре во Воспитна (12.03.2017), како што веќе знаете ни доаѓаат момците од штипската група Висок Напон

Висок напон е група во која членуваат Чи, Ванс и Давид. Започнуваат со снимавање во периодот 2007/8ма. Дали треба да се очекува нешто ново или зошто имаат прекинаото, зошто започнале и како било тој период во Штип додека твориле момците ќе можете нивното мислење да го слушнете утре во Воспитна.

Почеток 20 часот, место dns.mk/radio .