ВОСПИТНА - СЕЗОНА 5 ЕПИЗОДА 14 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 5 ЕПИЗОДА 14 !


Четарнаесеттата епизода од петтата сезона на Воспитна следува овој понеделник (30.01.2017). 
Овој понеделник водителите ќе се исти од преходната емисија т.е Аго & Тигаз, додека гостин ќе биде Misho Scientific (Урбана Димензија). 

Урбана Димензија е рап група оформена во 2002ра година во која членувале Тони Зен, DJ Чваре & Misho Scientific. Повеќе околу формирањето,издавањето на албумот и зошто Мишо повеќе не е дел од групата ќе дознаете во понеделник. 

Доколку имате нови траки кои сакате да бидат испрезентирани во македонски радиоактивни , испратете ги на ago@dnsproduction.com.

Почетокот е од 20часот, а местото е www.dns.mk !