НОВ РАП ОД ТЕТОВО - СЕНКАТА & МЕФ

НОВ РАП ОД ТЕТОВО - СЕНКАТА & МЕФ


Тетово со новости! Имено, раперот Сенката член на добро познатата рап екипа Шифрата 187 заедно со Меф членот на Терапија/Екипата конечно ја реализираа долгоочекувана соработка. Продукцијата се препишува на Дарко од Длабока Трага (Зад Аголот).

Уживајте!