THC TIMOT (EKIPATA & TCLAN) - ULICHNI NOTI

THC TIMOT (EKIPATA & TCLAN) - ULICHNI NOTI


ТХЦ Тимот составен од добро познатите артисти Екипата и Т-Клан со старо нова песна. Продукцијата (бит и аранжман) е на THC Production додека микс и мастеринг на Тофо - Улична Терапија. Впрочем од групацијата Улична Терапија најавуваат нов материјал. Дотогаш уживајте со Улични Ноти.