ДЕКО ВЕЧЕРВА ГОСТИН ВО PLAY HIP HOP !

ДЕКО ВЕЧЕРВА ГОСТИН ВО PLAY HIP HOP !


Вечерва (17.02.2016) со почеток од 22 15 часот на метрополис радио (99.4 фреквенција) во емисијата Play Hip Hop со DJ Boogieman ќе гостува Деко од Клан Исток

Како и секоја година, така и оваа, Деко ќе направи едно мало потсетување за најдобрите траки (според него се разбира), за 2015та. Доколку имате прашања или мислење ќе можете да ги впишете ОВДЕ, а радиото онлајн ќе може да го слушате на линкот под содржината.

http://www.metropolisradio.com.mk/