ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)


Вечерва од 20:00 часот ве покануваме на 12та по ред дружба за оваа петта сезона од Емисијата За Реална и Мрсна Рапоина - ВОСПИТНА !

Ве покануваме заедно со водителите од Воспитна, во лабава атмосфера (ко и секогаш), без гости, со новогодишна рап музика и рап муабети, да си се одјавиме од оваа 2016та година, која се надевам за сите беше плодна на сите полиња особено во хип-хопот ! 

Доколку сте во можност и немате други понеделнички планови, а се надевам не не заборавивте и не не извисивте - ДНС РАДИО е вашата дестинација на чии фрекфенции ве очекуваме на уште една Воспитна сесија и дружба и да си честитаме новогодишните и божиќните празници у наш стил, со музиче, јавување на скајп (radiodns) и делење награди за најверните слушатели.

20:00 часот -------> http://dns.mk/radio

ПС. за тие што имаат проблем со Google Chrome-oт и не можат да го слушаат радиото, пробајте преку друг веб бросвер или кликнете на линкот со плави букви под радио -плеерот.

Се слушаме !